MegaNørds Vægmaskine

Du synes måske, dit nye fjernsyn, din telefon eller din projektor er ganske smart, men i den nærmeste fremtid har du kun brug for én maskine, nemlig MegaNørds Vægmaskine til både hjem, kontor og fritid.

 

NB! Denne artikel hører til vores Incredible Future-serie, hvor du finder posts om fremtiden, som meganørderne gætter sig til, at den har set ud i øjnene på mennesker fra forskellige dele af det 20. århundrede. Altså fremtiden set med fortidens øjne skrevet af nutidens meganørder.

 

Du har gæster og vil liiiige vise dem dine 430 feriebilleder fra dykkerturen til de sunkne Maldivere. I stedet for, med fare for at gøre dine gæster utålmodige, at bøvle med USB-stik, Bluetooth eller HDMI-kabler, holder du blot din Vægmaskine op til den væg, du vil vise dine fotos på. Vægmaskinen hæfter sig på magisk vis til væggen uden at gøre skade på den og skyder dine fotos ud på videnskabelige, elektriske og lysende flader omkring maskinen. Du kan nu tale til eller berøre fladerne, så de skifter foto eller forstørres efter behov. Du kan også få Vægmaskinen til at vise de følgetekster, der er til feriebillederne, ligesom du vokalt kan tilføje tags eller bede Vægmaskinen om at sende fotos direkte til interesserede gæster, der ikke kan få nok af dine feriebilleder.

 

PROTOTYPE MED POWER!

Allerede nu findes de første protoype-tilløb til denne vidunderlige, lille maskine, men om et årti spår et usædvanligt enigt felt af fremtidsforskere, at Vægmaskinerne har taget over for computere, fjernsyn og telefoner. MegaNørds Vægmaskine-prototype er ubetinget den mest lovende på markedet.

“MegaNørds Vægmaskine har potentialet til at bringe menneskeheden ind i en ny virkelighed, hvor vægge ikke bare deler rum, men skaber nye rum.” Udtaler videnskabelig medarbejder på MegaNørds udviklingshold, Søren Hein Rasmussen.

 

BRUGSCENARIER

Vægmaskinen kører på batteri. Den fylder ikke mere end en tennisbold, og den hæfter på alle faste overflader; også bord, gulv og loft. Brug den på bordet til mødet eller som underholdende brætspilleplade. Brug den i loftet, når du ligger syg og kun kan ligge ned. Brug den på gulvet til at se nye indretningsmuligheder i dine rum eller som avanceret fysisk spil-setup.

 

VÆGMASKINE-BUTIK

Som så mange andre historiske, digitale succeser åbner MegaNørd op for at Vægmaskinen kan indeholde programmer udviklet af eksterne, digitale opfinderere. MegaNørd vil derfor åbne Vægmaskine-butikken, hvor alle kan tilgå de mange opfindsomme opfindelser til Vægmaskinen fra hele kloden via deres Vægmaskine.

 

Og tjek ud her, hvordan diverse amatører har forsøgt sig med projektering i fortiden, for eksempel HER!