Fælleskabet

MegaNørd er et hjernefællesskab for formidlere, der kan selv, men vil sammen. Her er de enkelte hjerne-selv’er, der udgør hele arbejdshukommelsen og det kreative nervesystem.

 

udsnitJH

JAKOB HOUGAARD ANDERSEN

Når ledninger filtrer, og data hultrer og bultrer, så angriber han projekter godt og grundigt og systematiserer i symfonisk samklang. Hils på MegaNørds festprogrammør, tekniker, lydmand.

 

udsnitBH

BORIS HANSEN

Bag de buskede bryn gemmer sig et kranie, der dyrker kodesprog og kan forsvinde ind i fantasiens afkroge og vende tilbage med et helt univers. Få et cyberspace-håndtryk af MegaNørds digitaljunkie, designer og dragehvisker.

 

udsnitMSM

MIKKEL MALTESEN

I hans hånd bliver penselstrøg til landskaber, og stregkurver til ansigtsudtryk. Han frygter hverken at vække historien eller Døden til live. Her er et vink fra MegaNørds brætspilsnørd, fortidsillustrator og animationsfan.

 

udsnitLH

LISE HANSEN

Når de andre snakker, lytter hun og tager bestik af situationen. Sig hej til MegaNørds administrative ankerkvinde, godgører og historikernes Klio.

 

udsnitAE

ANDERS ELSIG

Når verden er sunket ind, så sætter han sig ved sin bogstavhøvlbænk og filer indhold og budskaber til. Stik labben frem, og få et håndtryk af MegaNørds ordmajor, PR-dirigent og Indiana Jones-eventyrer.

 

udsnitSHR

SØREN HEIN RASMUSSEN

Dette er manden, som nogle vil kalde fantast, kværulant og lystløgner, men som historiker ved han, at sejrherren bestemmer historien. Hils på MegaNørds researcher og evangelist.

 

udsnitER

ESBEN KJÆR RAVN

Med rødt piratskæg, stoisk ro og dyb røst søsætter han projekter på de syv verdenshave og holder kursen. Mød MegaNørds producer, designer og vinkelsliber.