MegaNørd: Jakob Hougaard Andersen

Disse bedrifter har jeg nørdet med tidligere:

Jeg har fungeret som programmør og teknisk udvikler på en del forskellige projekter. Dette har blandt andet været mindre computerspil og installationer til museer, et større computerspil om den dansende Død og forskellige tekniske researchprojekter. Derudover har jeg en forkærlighed for at udvikle mere eller mindre absurde (lyd-)installationer til offentlige rum.
Du kan finde mere info om mine tidligere nørderier på min hjemmeside: www.jakobhandersen.dk/blog

 

Det vidste du ikke at du gerne ville vide om mig:

Jeg er ved at lære at spille trækbasun.

 

Dette fremtidige MegaNørd-projekt vil give mig hjertebanken og lyst til at slå flikflak:

Et projekt som er en smule udfordrende, provokerende, og som fremmer mellemmenneskelig forståelse og samhørighed.