MegaNørd: Boris Hansen

Disse bedrifter har jeg nørdet med tidligere:

Jeg er cand.it i Digital Design og webdesigner siden 1995. Skrev min første fantasy-bog som 9-årig og fik venlige, men bestemte afslag fra forlag. Forsøgte igen 20 år senere med større held og tryllebinder nu Danmarks ungdom med fandens episke fortællinger. Har udviklet computerspil af den slags, der bliver spillet millionvis af gange og glemt igen med det samme – og spil af den slags, der kun bliver spillet tusind gange og driver folk til rablende vanvid.

 

Det vidste du ikke, at du gerne ville vide om mig:

Har som den eneste forfatter i verdenshistorien modtaget litteraturprisen “Årets Århus-krimi”. Fik prisen i min ungdom for en bog, som handlede om en konspiration i kældrene under Aarhus Universitet, og som i overvejende grad blev skrevet i rødvinsbedugget tilstand.

 

Dette fremtidige MegaNørd-projekt vil give mig hjertebanken og lyst til at slå flikflak:

På en tur til Berlin oplevede MegaNørd for første gang et escape-room, og i ugerne efter snakkede vi om at lave vores eget. Så det er vi selvfølgelig nødt til at gøre på et tidspunkt. For at give det en unik vinkel er MegaNørds escape-room sat i et sci-fi-rumskib fyldt med lysende knapper og koldkrigsterminaler, på vej til at styrte ned mod en af Saturns måner… to be continued.