MegaNørd: Mikkel Maltesen

Disse bedrifter har jeg nørdet med tidligere:

Med en kandidatgrad i historie og animation på Aarhus Universitet har jeg siden 2010 illustreret historiske scenarier til museer og projekter om alt lige fra tidlig jernalder til 9/11, gulerodens kulturhistorie og fortællinger om Shanghai i 1920’erne.

 

Det vidste du ikke, at du gerne ville vide om mig:

Jeg samler på franske 1980’er sci-fi-tegneserier, He-Man-figurer og fjollede hatte.

 

Dette fremtidige MegaNørd-projekt vil give mig hjertebanken og lyst til at slå flikflak:

Det er min plan, at MegaNørd skal arbejde for at skabe et samlekortspil som bygger på historiske karakterer, arkæologiske genstande og begivenheder inspireret af de danske kulturmuseer. Kortspillet skal henvende sig til børn og andre nørder. Spillet skal indeholde sjældne kort, som får mødre til at skrive vrede indlæg til aviser og sociale medier, og som børn kan dyste om i spændende dueller i frikvartererne.