Projekter

MegaNørd er et kollektiv, hvor vi på kryds og tværs arbejder på en lang række projekter. I nogle tilfælde er vi selv producenterne, i andre tilfælde er vi hyret til at løse en specifik opgave. 

 

Her kan du læse om nogle af projekterne:

 

Dyst! – Quizzen om Danmark, dengang og dig

I quizspillet Dyst! kan du med kløgt og viden lege dig rundt i Danmarkshistorien. Spillet er en del af Aarhus Universitetsforlags enorme projekt 100 danmarkshistorier, som over de næste mange år udgiver 100 100-siders bogbidder.

 

Find spillet HER.

 

 

shanghai_top

Shanghai 1927 – projektet

Shanghai 1927-projektet inkarnerer MegaNørds ambition om at blande underholdning og faglig dybde. Projektet sammenvæver en lang række udtryk, der muliggør et smidigt mix af populærkultur, viden og læring, hvor alle elementerne understøtter og forstærker hinanden.

 

Læs mere HER.

 

 

Felix_top

Et sort komedie-spil om Den Dansende Død 

I dette spil med et makabert glimt i øjenhulen danser du rundt i dødens skikkelse og tager livet af folk fra tid til anden. Det bygger på grundig research af døden som kulturhistorisk fænomen. Men faktisk er det trods temaet mest bare et hyggeligt puzzle-game med groovy dans, funky musik og pligtskyldige dødsfald.

 

Læs mere HER.

 

Magasinet – Danmarkshistorien som ugeblad

Magasinet-projektet giver Folkeskolen kulørt stof til eftertanke. Det bringer gennem ugeblads- og magasinstof årtierne fra 1910 til 2010 helt i øjenhøjde med eleverne. Fra tekster og tegneserier til reklamer og sladder; visuelle godbidder og farverige genrer suger dem ind i årtiernes stil, tid og tanker. Og så i en digital form, der spejler en hverdag af i dag.

 

Læs mere HER.