Om MegaNørd

MegaNørd er foreningen for uforglemmelig underholdning. I MegaNørd laver vi spil, digitale produkter og analoge udgivelser, der formidler og underholder. Vi har opgaver for museer, forlag, medievirksomheder, undervisningsinstitutioner og andre, der har brug for formidling med underholdning og vid.

I MegaNørd sørger vi for, at du aldrig glemmer de oplevelser, vi giver dig. De oplevelser er sjove, skræmmende, medrivende og overraskende. Men hvis oplevelserne virkelig skal være netop det, skal de også have bund i et fundament af viden og faglighed. Derfor insisterer vi på at underholde og formidle viden samtidig. De to forhold er hinandens forudsætninger, hinandens forstærkende faktorer og simpelthen hinandens gode venner.

 

Læs mere om vores projekter i MegaNørd her.

 

Vi går altid efter at ramme lige præcis i dette søde punkt, hvor vores tre udganspunkter smelter sammen perfekt afbalanceret.
Vi går altid efter at ramme lige præcis i dette søde punkt, hvor vores tre udgangspunkter smelter sammen.

FAGLIGHED

MegaNørd har et solidt fagligt udgangspunkt i både tekniske og kunstneriske fag, men historiefaget er den bagvedliggende humanistiske fællesnævner. Vi har derfor en del opgaver, hvor historieformidling er det primære mål. Vi bevæger os dog gerne i andre fagområder og med stor respekt og ydmyghed over for de videnspersoner og institutioner, vi samarbejder med.

Vi leverer også illustration, programmering, audiodesign, webprogrammering, historiske foredrag, digitalt design, tekstforfatning og undervisning i konceptudvikling.

 

 

DET ORGANISEREDE KOLLEKTIV

MegaNørd er konstitueret som en forening, der danner forretningsrammen om et kollektiv af udviklere med mange års samarbejde bag sig. Foreningen giver os mulighed for at tage opgaver som kollektiv og drage nytte af hinanden samt supplere med eksterne partnere, når der er behov.

Læs mere om de enkelte medlemmer af MegaNørd her.

 

Her er nogle af de partnere, MegaNørd og/eller MegaNørds medlemmer har arbejdet sammen med og i flere tilfælde stadig arbejder sammen med
Her er nogle af de partnere, MegaNørd og/eller MegaNørds medlemmer har arbejdet sammen med og i flere tilfælde stadig arbejder sammen med

PARTNERSKABER

De mange års erfaring med udvikling af både andres og egne opgaver akkumuleret gør MegaNørd til en effektiv partner, der ikke er belastet af voldsomme omkostninger til overhead. De enkelte opgaver, som MegaNørd løser, har altid tilknyttet én projektleder, der både organiserer arbejdet og forestår kontakten med kunden eller partneren. Kunder og partnere skal altid opleve samarbejdet gennemsigtigt og effektivt.